Goemans Palletproductie - Pallets en kisten op maat

Over ons:                                    
 
Ik ben Twan Goemans, verantwoordelijke voor de dagelijkse leiding en planning van Goemans Palletproductie. Samen met een aantal medewerkers produceren we dagelijks kisten en pallets op maat.
 
Hoe het begon:
 
In 1985 ben ik samen met mijn vader de bosbouw in gegaan, na hierin enkele jaren actief te zijn geweest begon langzaam de interesse voor de houtverwerking te ontstaan.
Langzaam werd deze tak op gestart door het hout wat we omzaagde mee naar huis te nemen, daar te verzagen en te verwerken tot pallets. De vraag naar pallets werd steeds groter waardoor we de bosbouw voor gezien hielden en ons volledig op de houtverwerking stortte. In het begin nog door zelf de bomen tot plankjes te verzagen maar al gauw werd het hout gezaagd bij ons afgeleverd en produceerden we alleen nog maar pallets.
Hierdoor kregen we de ruimte om ons volledig te richten op de ontwikkeling en productie van pallets en kisten in de ruimste zin van het woord.
De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in boomkwekerijverpakkingen en zijn we voor veel klanten in noord en midden Limburg en ook Brabant een betrouwbare leverancier geworden.
 
 
 
U vindt ons op:
Rozenobel 9 5986PA  te Beringe (Limburg Nederland)

Mobiel Twan: 06-54317221
mail: goemanspalletproductie@ziggo.nl
U kunt ons ook per mail bereiken via "contact".
 
OPENINGSTIJDEN:

Ma. t/m vri. 8.30 - 16.30

Za.: op afspraak

Zo.: Gesloten
 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.